Primim inscrieri in clasa pregatitoare si in clasele I, a II-a si a III-a, in sediul din sectorul 1


Primim inscrieri in clasa pregatitoare si in clasele I, a II-a, a III-a in sediul Scolii Gimnaziale “Anastasia Popescu” din sectorul 1, Str. Piatra Morii nr. 18, pentru anul scolar 2014 – 2015.

De asemenea, primim inscrieri in clasa pregatitoare in sediul din sectorul 2, Str. Popa Nan nr. 47 B.

Scoala Gimnaziala “Anastasia Popescu”, acreditata de Ministerul Educatiei si asociata UNESCO, a fost infiintata in anul 1996, in dorinta de a continua sistemul educational original creat prin Gradinitele “Arc-en-Ciel”.
In prezent exista una sau doua clase pentru fiecare an de studiu la ciclul primar si cel gimnazial, totalizand peste 200 de elevi, in sediile din Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46 A – sector 1, Str. Traian nr. 160 si Str. Popa Nan 47 B, sector 2.

Scoala Gimnaziala “Anastasia Popescu” este promotoarea unui tip de invatamant modern, ale carui principii au fost confirmate de specialistii in domeniu si preluate partial si de alte institutii de invatamant.

Elevii Scolii  “Anastasia Popescu” din sectorul 1 continua, ca si colegii lor din celelalte sedii, acelasi ritm educational alert impus de Gradinitele “Arc-en-Ciel”. Programa aduce in plus, pe langa oferta curriculum-ului national, studiul a 3 limbi stranie (engleza, franceza, germana), ore de pian, arte plastice, Mind Lab, sport (aikido, tenis, inot). Mai mult decat atat, copiii Scolii “Anastasia Popescu” sunt formati pe principiile unui invatamant spiritual-religios modern, bazat pe traditia ortodoxa, ale carui efecte benefice sunt vizibile chiar de la nivelul prescolar. Fiecare obiect de studiu este predat de profesori de specialitate care au obtinut, de-a lungul timpului, rezultate excelente. Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a VIII-a a adus, in anul școlar 2012-2013, incununarea invatamantului marca “Arc-en-Ciel” Si “Anastasia Popescu”, elevii scolii obtinand rezultate deosebite : media clasei 9,51, cu 10 note de 10 la matematica, din 15 copii!

In plus, echipa de Mind Lab a Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” a castigat 7 ani consecutiv Olimpiada de Mind Lab pe municipiu, de 6 ori consecutiv Olimpiada Nationala iar anul trecut a obtinut titlul de vicecampioana mondiala Mind Lab, la Olimpiada Internationala din Austria.

Va asteptam cu drag  sa participati la programele noastre si sa va bucurati de un invatamant european, creativ, care  promoveaza valorile specific romanești!

In continuare, PRIMIM INSCRIERI PENTRU GIMNAZIU (CLASELE  a V-a – a VIII-a) in sectorul 2, str.Traian nr. 160. Doritorii vor participa la o testare pentru limba romana,  matematica si cel putin o limba straina.

(Tel. 0723 224 247; 021 252 46 65)

Clasele noastre va asteapta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: