Sustinem din toata inima echipa Scolii « Anastasia Popescu », care va participa la Olimpiada Nationala de Mind Lab


Echipa Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” va participa sambata, 26 aprilie, la Olimpiada Nationala de Mind Lab care va avea loc la Brasov, in sala de conferinte a hotelului Coroana Brasovului, de la ora 11.00!

Copiii nostri vor reprezenta Capitala in acest concurs important, alaturi de alte  12 echipe  din Bucuresti, Cluj, Constanta, Fagaras, Galati, Iasi, Sibiu si Timisoara.

Din echipa de anul acesta fac parte elevii Raluca Luzi – Octi (clasa a III-a “Printul Stefan”), Radu Bodur – DameFrancesca Bucur – Quoridor si Alexandru Ciulcov – Abalone (toti trei din clasa a IV-a “Domnita Smaranda”), antrenati de d-ra prof. Ana Gheorghiu (cea care a antrenat  toate echipele castigatoare din ceilalti ani).

Sustinerea vostra va fi foarte importanta in aceasta zi, avand in vedere ca trimitem in concurs  cea mai tanara echipa de pana acum, dar la fel de bine pregatita ca cele din anii trecuti : copiii tocmai au castigat, acum doua saptamani, locul I la etapa pe municipiu a Olimpiadei de Mind Lab.

Va reamintim ca in ultimii ultimii 6 ani, echipa Scolii “Anastasia Popescu” a castigat an de an Olimpiada Nationala, iar anul trecut, in Austria, a obtinut titlul de vicecampioana mondiala!

Succes, copii minunati ! Brasov, venim!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: