Echipa de Mind Lab a Școlii Gimnaziale “Anastasia Popescu” – o echipa tanara, pregatita pentru performante viitoare


Sambata, 26 aprilie, s-a desfasurat la Brasov Olimpiada Nationala de Mind Lab, unde echipa Scolii Gimnaziale “Anastasia Popescu” , detinatoarea locului I pe Municipiul Bucuresti, a participat cu tanara sa echipa, formata, anul acesta, numai din elevi ai claselor a III-a si a IV-a.

“Era, desigur, o provocare pentru noi, dar am intrat curajosi in competitia cea mare. Obisnuiti sa fim mereu primii – de 6 ani am obtinut, dupa cum va amintiti, numai locul I la Olimpiada Nationala, iar anul trecut am fost  vicecampioni  internationali  – am pornit decisi sa luptam cu ambitie si inteligenta. Competitia a fost extrem de stransa, pentru ca partenerii nostri – nu vrem sa ii numim “adversari” – au evoluat excelent !  Locul VI, pe care echipa noastra  s-a clasat de asta data,  a fost despartit doar prin 2 si, respectiv, 2,5 puncte,  de locurile II si I, pe care s-au clasat echipele din Timisoara si din Sibiu. Anul viitor vom folosi, cu siguranta, experienta acumulata acum si speram sa ne luam revansa !” (prof. Ana Gheorghiu)

Felicitari, dragii nostri ! Felicitari, Raluca, Francesca, Radu si Alexandru ! Felicitari, dra prof. Ana Gheorghiu si multumim pentru toti anii in care am invatat sa ne jucam si sa gandim in mod creativ si, mai ales, am invatat sa ne bucuram cu totii de un adevarat si profund spirit de echipa !

Imagini de la Olimpiada de Mind Lab, etapa pe Municipiul Bucuresti:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: