Concursul de Arte Plastice si Decorative – editia a X-a


Dragi elevi, parinti si dascali,

Va invitam la cea de a X-a editie a Concursului de Arte Plastice si Decorative organizat de Scoala Gimnaziala “Anastasia Popescu”,  Asociatia „Gradinitele Arc-en-Ciel” si Asociatia „Scoala Anastasia Popescu”, care va avea loc in zilele de 16 si 17 mai 2014.

Concursul este avizat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, iar profesorii indrumatori vor primi adeverinte de participare. De asemenea, institutiile cu elevi inscrisi in concurs vor primi, la cerere, diploma de participare, iar in cazul in care elevii vor obtine premii sau mentiuni, scolile, gradinitele sau cluburile de unde provin acestia vor primi diplome de merit.

Vineri, 16 mai 2014 in sediul Gradinitelor “Arc-en-Ciel” din str. Ion Heliade Radulescu nr. 18 (reper: Parcul Obor – Str. Avrig), incepand cu ora 15.00, se desfasoara concursul pentru prescolari (categoriile de varsta A1 si A2).

Sambata, 17 mai 2014 in sediul Scolii „Anastasia Popescu” din str. Popa Nan nr. 47B, de la ora 10.00, sunt invitati sa participe elevii din clasele primare si gimnaziale (categoriile B1 – B4) si elevii Liceului „N. Tonitza” (categoriile C1 si C2).

Pentru gradinitele si scolile din sectorul 1, concursul se desfasoara vineri, 16 mai 2014, incepand cu ora 10.00, in sediul Scolii „Anastasia Popescu” din Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A.

In ambele zile, parintii sunt asteptati la traditionalul Art Café, unde, cu sevaletele, culorile si pensulele potrivite, se pot alatura celor mici in demersul artistic.

 

Tematica acestei editii: „JOCURILE COPILARILEI” – pentru sectiunile desen, pictura si ceramica si „SFINTII MARTIRI BRANCOVENI” – pentru sectiunea de icoane pe lemn sau pe sticla

 

Mai jos se afla prezentarea si regulamentul concursului, alaturi de formularele de inscriere.

Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti formularele completate la aceasta adresa de e-mail (fundatia@sfmaria.ro), pana joi, 15 mai 2014  iar pentru orice alte detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 805 777 sau prin e-mail.

 

Click pentru:

Concurs de Arte Plastice si Decorative avizat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti – editia a X-a, 2014

Formular de inscriere PRESCOLARI- CNAPD 2014

Formular de inscriere SCOLARI – CNAPD 2014

Formular de inscriere PENTRU ELEVII LICEULUI N. TONITZA – CNAPD 2014

 

Va asteptam cu drag!

Desen participant la editia de anul trecut:

lumeacopii

Reclame

Un răspuns to “Concursul de Arte Plastice si Decorative – editia a X-a”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: