Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” a fost declarata „Scoala Europeana”


Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” a fost desemnata  „Scoala Europeana” in urma unei competitii stranse, la care s-au inscris 117 scoli din tara! Concursul s-a desfasurat sub inaltul patronaj al Parlamentului European, al carui presedinte, dl Martin Schultz, a adresat un mesaj important Ministerului Educatiei Nationale:

„Scopul initiativei dumneavoastra, acela de a recompensa scolile din Romania care participa la programele europene, este foarte apreciat. Este mai important ca niciodata sa implicam tinerii in procesul integrarii europene si sa le stimulam interesul si entuziasmul pentru Europa.”

Acest premiu reprezinta o importanta distinctie, care demonstreaza recunoasterea valorii scolii noastre in cadrul comunitatilor educationale europene. Astfel, proiectele Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” derulate în parteneriat cu alte scoli din Europa, au fost incununate de succes atat la nivel  national, cat si international. La festivitatea de premiere, care a avut loc in sediul Guvernului Romaniei, au participat dna director general Mona Serbanescu, dna director educaţional Sanda Ghioalda si Anastasia Cuzuc din cl. a V-a „Domnita Balasa”, reprezentanta elevilor.

Felicitari tuturor elevilor si profesorilor Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu”!

Reclame

2 răspunsuri to “Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu” a fost declarata „Scoala Europeana””

 1. Cristina Elena Negut Says:

  Felicitari echipa invingatoare!
  Din toata inima ma bucur pentru reusita acestei Scoli pe care o apreciez! Iata ca eforturile si curajul sunt recompensate, munca voastra si creativitatea sunt apreciate!
  Felicitari si ragaz sa traiti dimpreuna bucuria acestui succes!
  Sunteti in gandul meu adesea si va trimit un ESPERE-iana imbratisare in duhul crestin…de-acum ajuns si-n Europa :)…prin voi purtatori de biruinta ai educatiei romanesti!
  Cu dragoste,
  Cri

  Cristina Elena Negut

 2. arcencielgradi Says:

  Multumim din suflet! Ma bucur sa ne revedem chiar daca „revedem” doar cuvinte… J’ESPERE que nous nous reparlerons! O vizita ar fi binevenita! Mille bisous!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: