Ce-am mai facut in Saptamana Albastra


Jurnal de bord, Scoala Anastasia Popescu, sectorul 1:

La Clubul „Stie tot”,  Micuta Sirena ne-a condus in casa ei minunata de pe fundul oceanului, povestindu-ne despre prietenii ei, despre fascinanta lume in care traieste si despre misterele ascunse in apa de un albastru infinit.
Cu ajutorul palmutelor noastre am pictat-o cu mare bucurie pe Ariel. Culoarea ne gadila palmele asa cum pestisorii gadila valurile oceanului.
Am aflat despre cum traiesc si se hranesc balenele si calutii de mare si am confectionat din materiale reciclabile aceste animale marine.
La atelierul de engleza am facut cunostinta cu simpaticul personaj albastru Polly Wally din povestea cu acelasi nume, o carte pe care am indragit-o din prima clipa si care ne-a oferit prilejul de a repeta animalele si alimentele pe care le consuma fiecare.
Mademoiselle Raluca ne-a invatat cum pestii mici pot inota la fel de bine ca pestii cei mari,  in cantecelul „Les petits poissons dans l’eau” si ne-a aratat pestii exotici de diferite forme si culori.
Impreuna cu domnisoara Gabriela am incercat si noi sa reproducem „un ocean” , realizand o macheta care cuprindea toate vietuitoarele marine cu care am facut cunostinta in Saptamana Albastra.
Aceasta culoare ne-a racorit, ne-a distrat si ne-a incantat. Asteptam cu nerabdare activitatile din Saptamana Indigo!

prof. Raluca Ciobanu

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: