Sarbatorim impreuna Ziua Limbilor Europene


Suntem bucurosi sa va invitam la sarbatoarea Zilei Limbilor Europene, joi, 25 septembrie, in sediile Gradinitelor Arc-en-Ciel (sector 1 si 2, orele 11.00 – 13.00), precum si vineri, 26 septembrie, in sediile Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” (sector 1 si 2, orele 14.00 – 15.00) pentru a fi impreuna la evenimentul pregatit de copii.

Dupa cum stiti, pentru Gradinitele Arc-en-Ciel, la fel ca si pentru Scoala „Anastasia Popescu”, fiecare zi este o sarbatoare a limbilor europene:  fiind pionieri in domeniul invatarii limbilor straine in educatia timpurie, cel putin trei  dintre acestea sunt onorate zilnic in programul scolar (franceza, engleza si germana), la care adaugam, bineanteles, si romana, caci si ea este o limba europeana! Mai mult decat atat, rezultatele excelente obtinute la concursurile municipale si nationale ne pot recomanda, cu adevarat, ca profesionisti ai invatamantului eficient al limbilor straine. Preocuparea noastra pentru educatia interculturala si plurilingvism a fost incununata de succes de curand, prin obtinerea certificatului de Scoala Europeana, distinctie acordata sub inaltul patronaj al Parlamentului European!

Asadar, dupa ce, inca de joi, elevii nostri din Gradinite vor intra in atmosfera de sarbatoare a Zilelor Limbilor Europene, vineri, elevii scolii le vor onora prin cantece, versuri si gastronomie specifica. Toti cei care ne vor trece pragul vor putea degusta preparate specifice si vor descoperi elemente caracteristice diverselor culturi.

Ziua-Europeana-a-Limbilor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: