Concursul de Arte Plastice si Decorative – editia a XI-a


Dragi elevi, parinti si dascali,

Va invitam la cea de a XI-a editie a Concursului de Arte Plastice si Decorative organizat de Scoala Gimnaziala Sara“Anastasia Popescu” – Gradinitele „Arc-en-Ciel”,  care va avea loc in zilele de 22 si 23 mai 2015.

Concursul este avizat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

·    Vineri, 22 mai 2015, in sediul Gradinitelor “Arc-en-Ciel” din str. Ion Heliade Radulescu nr. 18 (reper: Parcul Obor – Str. Avrig), incepand cu ora 15.30, se desfasoara concursul pentru prescolari (categoriile de varsta A1 si A2).

·         Sambata, 23 mai 2015, in sediul Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” din str. Popa Nan nr. 47B, de la ora 10.00, sunt invitati sa participe elevii din clasele primare si gimnaziale (categoriile B1 – B4) si elevii Liceului „N. Tonitza” (categoriile C1 si C2).

·         Pentru gradinitele si scolile din sectorul 1 sau din zonele apropiate, concursul este organizat vineri, 22 mai 2015, incepand cu ora 10.00, in sediul Gradinitelor „Arc-en-Ciel” din Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46Adar cei care doresc pot participa la acest concurs in sediile din sectorul 2.

In ambele zile, parintii sunt asteptati la traditionalul Art Café, unde, cu sevaletele, culorile si pensulele potrivite, se pot alatura celor mici in demersul artistic.

Tematica acestei editii:

– pentru sectiunile desen, pictura si ceramica: „A FOST ODATA CA NICIODATA… (Locuri si eroi din basme)” ; va rugam sa cititi indrumarile din sectiunea „Argument” a Regulamentului

– pentru sectiunea de icoane pe lemn sau pe sticla:  subiect din iconografia ortodoxa, la libera alegere a participantilor.

Va rugam sa trimiteti formularele completate la aceasta adresa de e-mail (fundatia@sfmaria.ro), pana miercuri, 20 mai 2015  iar pentru orice alte detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 805 777 sau prin e-mail.

Regulamentul Concursului: Concurs de Arte Plastice si Decorative – editia a XI-a 2015

Formular inscriere prescolari: Formular de inscriere PRESCOLARI- CNAPD 2015

Formular inscriere scolari: Formular de inscriere SCOLARI- CNAPD 2015

Formular inscreiere elevi Tonitza: Formular de inscriere TONITZA – CNAPD 2015

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: