O GENERATIE DE DIAMANT – RETROSPECTIVA ANULUI SCOLAR 2014 – 2015


CUVANTUL DOAMNEI PRESEDINTE – DIRECTOR GENERAL MONA SERBANESCU – LA INCHEIEREA ANULUI SCOLAR 2014-2015

Dragi elevi, dragi părinți, dragi colegi,

Ca în fiecare an, am temeiuri să vă felicit și să vă mulțumesc!

Cuvintelor și gândurilor mele știu că mi se alătură întreaga echipă a Școlii Gimnaziale Anastasia Popescu – inclusiv Grădinițele Arc-en-Ciel, atât din sectorul 2, cât și din sectorul 1, căci, după cum se știe, în sectorul 1 a luat ființă,  încă din 2012, la solicitarea părinților, o nouă structură a școlii noastre.

Dragi elevi, voi sunteți școala! Țineți minte asta și faceți în așa fel, încât să fie la fel de frumoasă ca voi, să tindă la fel de sus ca voi!

Dragi părinți, implicarea dumneavoastră în viața școlară a copiilor este, fără îndoială, garanția succesului lor atât academic, cât și social. Tocmai de aceea suntem bucuroși cât timp vă simțim alături, în demersul nostru, deloc ușor, de a forma OAMENI de VALOARE, atât pentru ei și familiile lor, cât și pentru societatea viitoare.

Doresc să le adresez calde mulțumiri colegilor mei, celor din echipa didactică, precum și celor din cadrul administrativ. Echipa noastră s-a mărit și va fi imposibil să îi menționez pe toți, dar aș vrea să știe că, începând cu doamnele noastre dragi de la serviciile auxiliare și până la doamnele asistente medicale și la dna dr. Gabriela Cojoc,  trimit fiecăreia și fiecăruia un gând de gratitudine pentru dragostea și implicarea lor în viața școlii. Nu am fi putut avea drumul plin de reușite pe care l-am parcurs în acești peste 20 de ani, fără curajul celor care mi-au stat alături, începând cu colega și prietena mea, Sanda Ghioaldă, cu Mademoiselle – Cristina Diana Mariș, cu Roxana Maria Cioată, cu Ramona Mara Pisoiu și continuând cu  excepționalele profesoare de la clasele primare – Nicoleta Nedelescu, Mihaela Dumitrescu, Petrița Vlaicu, Roxana Pricope, Andra Trăncău, cu minunata noastră profesoară de matematică, Daniela Corpaci, cu echipa imbatabilă a profesoarelor de limbi străine… și, nu în ultimul rând, cu dna Andreea Oprea care asigură, cu discreție și grație, atât partea de secretariat cât și coordonarea sediului pentru clasele primare din str. Popa Nan Nr. 47B și cu dna psiholog Ileana Zărnescu, preocupată permanent de bunăstarea noastră emoțională.

Le mulțumesc colegelor care s-au alăturat în anii din urmă echipei noastre didactice și care au demonstrat profesionalism, precum și celor din noua structură, unde s-a închegat o echipă, pe cât de tânără, pe atât de dinamică și eficientă!

Anul școlar 2014 – 2015 a adus rezultate remarcabile, în așa fel, încât, nu fără motiv, s-a vorbit despre GENERAȚIA DE DIAMANT a școlii! Ne situăm, conform mediei la Evaluarea Națională a elevilor claselor a VIII, pe locul 4 (patru) la nivelul Capitalei, cu  media  9.39.

De aceea, țin în mod deosebit să îi felicit pe cei 16 absolvenți ai clasei a VIII-a Domnița Maria și să le urez un viitor cât mai frumos în liceele unde își vor continua studiile. Aidoma colegilor lor din generațiile anterioare, sperăm că vor păstra în inimile lor un loc pentru amintirile legate de Grădinițele Arc-en-Ciel și de Școala Anastasia Popescu și că vor reveni mereu, cu drag,  alăturându-se proiectelor școlii.

Beneficiari ai sistemului Arc-en-Ciel & Anastasia Popescu school (sic!), Andrei Georgescu, Ilinca Lazăr, Filip Marinescu, Andrei Nicolescu, Alexandru Olteanu, Theodor Cosma Sandu, Eleni Stamatogiannis,  Mara Șendroiu, Tania Șendroiu, Mihai Tudor i-au primit cu prietenie pe noii colegi care s-au integrat clasei pe parcursul anilor: Codrin  Dorobanțu, Laura Găină, Petru Leon, David Raviczki, Victor Trăistaru, Nausica Vințan. Împreună, au construit o poveste frumoasă, pe care ne-au depănat-o la finalul anului, într-un film de Oscar, realizat de Filip Marinescu și Mihai Tudor, ai cărui protagoniști sunt colegii lor, la diverse vârste și în cele mai memorabile ipostaze. J

Doresc, în aceeași măsură, să le mulțumesc doamnelor profesoare care au contribuit la reușita lor, doamna Daniela Corpaci, la matematică – elevii noștri obținând 7 (șapte) note de 10.00 la Evaluarea Națională, toate notele la această materie fiind peste 9.00 – și doamna director Sanda Ghioaldă, la limba română (unde doza de subiectivitate este, cum se știe, mult mai mare) – disciplină la care toți elevii clasei au obținut note unitar foarte mari, respectiv, șase note peste 9.00 și 9 note între 8.00 și 9.00.

Nu în ultimul rând, doresc să evidențiez și să felicit întreaga echipă didactică a clasei, căci fiecare profesor a avut o contribuție esențială la evoluția acestor copii, de la învățătoarea lor, dna prof. Nicoleta Nedelescu, la dra pof. Oana Borcea, care le-a fost dirigintă în primii doi ani de gimnaziu, ori la profesorii cu care au realizat proiecte la religie, fizică și chimie, istorie, tehnologie, muzică și arte vizuale.

Ținând cont de bucuria pe care ne-au adus-o, imediat după clasa a VIII-a Domnița Maria, trebuie să felicit tânăra echipă de Min Lab a școlii, formată din elevi mult mai mici ca vârstă față de edițiile anterioare: Alex Ciulcov și Radu Bodur, din clasa a V-a, Raluca Luzi, din clasa a IV-a, și Luca Martinescu, din clasa a II-a. Echipa și întreaga activitate de Mind Lab a școlii au fost supervizate de d-ra Ana Gheorghiu, care, în plus, cu tact și cu un real talent, asigură coordonarea sediului pentru învățământ preșcolar din sectorul 2. Cu mult efort, concentrare și perseverență, am reușit să devenim CAMPIONI NAȚIONALI și în acest an, iar, la Olimpiada Internațională, Alex Ciulcov a obținut Medalia de Aur, în competiția individuală.

În continuare, doresc să transmit felicitări copiilor și dascălilor lor și să evidențiez participarea plină de succes la numeroasele concursuri și olimpiade școlare, unde mulți dintre elevii noștri s-au situat pe primele locuri chiar la nivel municipal și național. Dornici să valorifice ceea ce studiază în școală, elevii s-au pregătit, prin grija d-nei prof.Mianda Rizea, pentru Examenul Cambridge, obținând punctaje deosebit de bune, și nivelul B1 de competență, astfel: din clasa a VI-a Domnița Bălașa, Anastasia Cuzuc, cu 98 de puncte din 100 posibile, Ana Francesca Vlaicu, cu 85 de puncte și Andreea Olteanu, cu 80 de puncte; de la clasa a VII-a Domnița Ancuța, toți elevii au obținut 92 de puncte din 100, aceștia fiind  Andrei Daha, Tudor Galai, Ștefan Laită, Andra Mehedințu, Radu Mitran, Codrin Socol.

Felicitările noastre sunt, deci, bine meritate și le adresăm, în egală măsură colegilor care au vizat obținerea calificărilor la celelalte limbi străine pe care le studiem! Iată-i:

Pentru limba franceză, cei care s-au străduit să obțină atestări conform cadrului european de referință pentru limbile străine au fost elevii din clasa a IV-a Prințul Ștefan. Ei   s-au prezentat, pregătiți de dna prof. Marina Cioc la Examenul DELF – nivel A1, organizat de Institutul Francez, unde Atena Vințan a obținut punctaj maxim, chiar pe țară (99 de puncte din 100), iar ceilați colegi, Silvan Burcea, Maria Busuioc și Alexia Patrascu, au reușit toți să obțină certificatul pentru nivelul vizat, A1.

Cât despre limba germană și rezultatele Examinărilor FIT 1 și FIT 2 organizate de Institutul Goethe, toți elevii claselor a VII-a Domnița Ancuța și a VIII-a Domnița Maria, pregătiți de dna prof. Emanuela Vlaicu, un cadru didactic cu experiență îndelungată în școala noastră,   au obținut punctaje mari,  atestând bunele lor cunoștințe. Au obținut nivelul A2: Petru Leon, Andrei Nicolescu, Andra Mehedințu, Radu Mitran, Codrin Socol, iar Nivelul A1: Claudia Ciurea, Crina Ciurea, Ana Pașca, Ana Pădurice.  Nu trebuie să uităm că la clasele primare și în grădiniță, orele de germană sunt susținute de încă o colegă plină de implicare, dna Sonia Achim, astfel încât startul copiilor este unul foarte bun.

Olimpiadele de limbi străine ne-au adus și ele multă bucurie: la limba franceză, în etapa de sector, s-au calificat cu 90 din 100 de puncte Mara Șendroiu și Tania Șendroiu, iar cu 85 de puncte, Leon Petru și Radu Mitran. Cu toții au obținut locul al III-lea la această etapă, iar la faza pe Municipiu, Radu Mitran a realizat performanța unui loc III.

Profesoarele lor, pe care le aplaudăm și de această dată, Cristina Diana Mariș și Marina Cioc, sunt și cele care i-au adus an de an pe elevii școlii până la nivelul național și în competiția Cangurul lingvist, unde, anul acesta, Tania Şendroiu din clasa a VIII-a Domniţa Maria a obținut locul al III –lea.

Olimpiada de limba germană i-a promovat la nivel de sector pe elevii clasei a VII-a Domnița Ancuța: Andra Mehedințu, Radu Mitran și Codrin Socol. La etapa municipală, nivel la care competiția la această limbă se oprește, Andra Mehedințu a obținut mențiune.

Cât despre competiția atât de îndrăgită, Cangurul lingvist, care dă și elevilor mai mici prilejul să își verifice cunoștințele, aceasta a promovat la nivel național două eleve din clasa a VI-a Domnița Bălașa, pe Anastasia Cuzuc și pe Eva Voicu, iar la competiția națională, Anastasia Cuzuc a obținut locul al III-lea.

Olimpiada de engleză a avut 16 finaliști pe sector, din clasele a VII-a și a VIII-a, Leon Petru obținând pe Municipiu un binemeritat loc II. Cât despre Cangurul lingvist, s-au remarcat  la proba de baraj, la etapa națională, Anastasia Cuzuc, cu 73 de puncte, Mara Șendroiu, cu 85,5 puncte și Leon Petru, care a obținut 87,25 de puncte.

Faptul că am vorbit la început despre rezultatele la limbile străine nu presupune că am fi uitat de draga noastră matematică! J Doamna prof. Daniela Corpaci nici nu ar concepe așa ceva!

Copiii s-au prezentat cu brio la următoarele concursuri:

  • Cristian Calude, unde elevii clasei a V-a Domnița Smaranda, Marck Sălăjan, Luca Mitrică și Luca Spiridon au obținut câte o mențiune;
  • Arhimede, la care au obținut mențiuni – Silvan Burcea, din clasa a IV-a Prințul Ștefan, Alexandru Botea, Vlad Pădurice, din clasa a V-a și Alexandru Olteanu din clasa a VIII-a; premiul al III-lea – Marck Sălăjan și Luca Spiridon, din clasa a V-a, precum și Tania Șendroiu din clasa a VIII-a; premiul al II-lea – Raluca Luzi și Marc Mitrică din clasa a IV-a; premiul I i-a revenit elevei Ana Cernea din clasa a IV-a;
  • Lumina Math, concursul unde au obținut mențiune, Marck Sălăjan, din clasa a V-a, Andreea Bîscu, Andrei Daha și Codrin Socol din clasa a VII-a și Tania Șendroiu din clasa a VIII-a, iar, premiul al III-lea, elevii Alex Botea, Vlad Dragomir, Luca Mitrică din clasa a V-a și  Alexandru Olteanu, din clasa a VIII-a.

Elevii clasei a IV-a Prințul Ștefan au participat și au obținut rezulate excelente la concursurile:

  • Jose Marti – Concursul interjudețean de Matematică; acesta le-a adus câte o mențiune elevilor Raluca Luzi și Marc Mitrică;

–    Euclid, unde Raluca Luzi a luat 100 de puncte (din 100 posibile) și colegul său, Marc Mitrică, 97 de puncte;

–   Centrul de excelență la nivelul Municipiului, unde Ana Cernea a obținut 80 de puncte;

–   Arhimede, la care, din cele 40 de puncte posibile, Ana Cernea a obținut 40, Marc Mitrică, 32, Raluca Luzi, 30.

Îi felicităm pe toți elevii menționați și, evident,  pe dna prof. Nicoleta Nedelescu, cea care a făcut ca matematica să le fie dragă atât lor, cât și colegilor din clasă.

Pentru că, așa cum ne-a învățat domnul profesor academician Solomon Marcus, matematica are poetica ei, am pornit de la această provocare și, prima activitate a Clubului European pe care l-am organizat, începând cu acest an, în școală, am avut ambiția să fie, conform ideii dnei prof. Sanda Ghioaldă, un concurs de creații literare în limba română și în limbile studiate de elevii noștri, strânse sub titlul Peisaj și armonie europeană. Coordonatorul proiectului, dna prof. Ana Maria Duceac, împreună cu responsabila Clubului European, dna prof. Sonia Achim, au organizat cu succes jurizarea lucrărilor, iar numărul premiilor a fost impresionant. Merită remarcate creațiile literare semnate de Darius Aniculăesei, Călin Bădălicescu, Andreea Bîscu, Mircea Bleoancă, Maria Busuioc, Anastasia Cuzuc, Andrei Daha, Tatiana Dogaru, Antonia Ilie, Raluca Luzi, Alexia Pătrașcu, Vlad Pătrașcu, Tudor Popescu, Pavel Pughin, Sonia Purcăroiu, Sava Răducanu, Alexandra Romanescu, Maria Sănducu.

Pe de altă parte, toată lumea știe cât de mult iubim, în școala noastră, Artele – artele vizuale, muzica, teatrul, dansul și, bine înțeles, Sportul.  Deci, felicitări dorim să adresăm profesoarelor și profesorilor care îi pregătesc pe copii în aceste domenii.

Ca în anii trecuți, pe primul plan stau expozițiile de icoane dedicate Nașterii Domnului, Bunei Vestiri și Învierii Domnului, pentru care gazdă ne-au fost Biserica Popa Nan, Teatrul Elisabeta, ori Școala Ferdinand I. De asemenea, am participat și am obținut premii la Concursurile Un Rege, o Regină, organizat de Casa Regală a României, la Concursul Chipul Patriei în ochii copiilor, inițiat de Grădinița și Școala Copil Dorit, la competiții de arte plastice demarate de Comisia Națională a României pentru UNESCO și am organizat, la rândul nostru, sub coordonarea dnei prof. Maria Cioată, artist plastic, cea care girează de 25 de ani activitățile pentru educație estetică din școală, Concursul de Arte Plastice și Decorative, cu tema A fost odată ca niciodată… (Locuri și eroi din basme), recunoscut la nivel municipal.

Au luat premii mulți din cei aproape 300 de copii participanți, iar, dintre aceștia, unii sunt, spre bucuria noastră, elevi ai Grădinițelor Arc-en-Ciel și ai școlii Anastasia Popescu; au obținut Premiul I la pictură și desen, Nicolas Panov (A1), Iacob Pisoiu (A2), Andrei Funieru (A2), Andrei Ghețu (B2), Francesca Bucur (B3); Premiul al II-lea, Sonia Purcăroiu (Icoane), Antonia Timotin (A1), David Mănăilă (A1), Sofia Ghighilicea (A2), David Stănescu (A2); Premiul al III-lea, Maria Ștefan(A1), Cristiana Kozma (A2), Maria Vlad (B1), Vera Trifan (B1), Silvan Burcea (B2), Marius Pană (B3), Irina Dragomir (B3); Mențiuni au obținut Otilia Căpățână (A1), Mihail Panov (A1), Maria Calangea (A1), Filip Pașparugă (A2), David Anghel (A2), Ana Savu (A2), Chira Munteanu (B1), Maria Huidu (B1), Sofia Cherecheș (B1), Sofia Căpățână (B1), Adrian Alexandru (B1), Costa Ovejanu (B1), Maria Busuioc (B2), Andrei Dumitrescu (B3), Horia Radu (B3), Maria Peca (B3), Iulia Bugan (B3), David Ștefan (B3). Trofeul concursului le-a revenit tot unor reprezentanți ai școlii noastre, Darius Nastasie de la Grupa Furnicuțelor și Natalia Marin, din Clasa Pregătitoare Domnița Ilinca.

Felicitări profesoarei, elevilor și organizatorilor acestor concursuri care pun în valoare talentul, puterea imaginației, creativitatea, îndemânarea copiilor, stimulați de teme inspirate, cum au fost cele din acest an.

Cât despre activitățile sportive, susținute la nivelul școlii de oameni inimoși ca dra prof. Camelia Bobe, creativul în tot ce înseamnă dans, Marius Dobre, neobositul Sensei Zărnescu, ori noul coleg, profesorul de fotbal, Marian Ploeșteanu, acestea sunt dublate de pasiunile, pe care mulți dintre elevii noștri le cultivă, pentru câte o ramură sportivă:

Sonia Purcăroiu, din clasa a VI-a Domnița Bălașa, a câștigat locul I la Campionatul Național de Atletism din 22 iunie 2015. Sonia a obținut cel mai bun timp la proba de 300 metri garduri la categoria ei de vârsta. Ea era deja deținătoarea locului I la Campionatul Național de Atletism în sală, proba de ștafetă 4×1 tur (împreună cu echipa de la C.S Olimpia)! Și să nu uităm că a urcat, ca în fiecare an, pe podiumul Crosului Generațiilor, organizat de Primăria Sectorului 2. Felicitari, Sonia!

Sunt câțiva ani de când Răzvan Popa, din clasa a V-a Domniţa Smaranda se antrenează și participă la concursurile de şah dedicate grupei lui de vârstă. Eforturile lui         i-au adus rezultate excelente! Aidoma lui, echipa de șahiști din clasele noastre primare organizate în sectorul 1 s-a clasat pe locuri foarte bune la competițiile din acest an. Felicitări micilor șahiști și mult succes în continuare!

Pe lângă rezultatele excelente obținute în pregătirea de la cursurile din școală, iată că un elev al nostru, Darius Aniculăesei din clasa a IV-a Prințul Ștefan,  a obținut locul I la Cupa României Karate-Do, categoria băieți 10 – 11 ani (concursul a fost organizat sub egida Ministerului Educaţiei și Cercetării). De asemenea, Darius a obținut de curând și gradul 1 Kyu, a 3-a centură maro. Felicitări!

La fel de perseverent este Marck Sălăjan în antrenamentele sale la înot, unde participă cu succes la numeroase concursuri. Alex Botea, Marc și Luca Mitrică, Mihai Pașca îmbină și ei armonios sportul cu balonul rotund (sau oval) și învățătura.

Palmaresul nostru cuprinde și alte rezultate deosebite ale elevilor la întrecerile sportive organizate în parteneriat cu Primăria sectorului 2 și ISMB:

  • Cursa Copiilor, unde Constantinescu Noemi a obținut locul al II-lea;
  • Avenor’ Swimming Challenge, competiție în care Luca Vicu s-a situat pe  locul al II-lea,   iar Ana Pădurice pe  locul al III-lea;
  • Campionatul de șah care l-a situat pe Andrei Daha pe locul  al III-lea;
  • Campionatul de tenis de masă, unde  Vlad Pădurice și Marck Sălăjan au obținut, fiecare, menţiune.

Dansul, aflat la granița artei cu sportul, le îmbină armonios pe amândouă, mai ales când pe maestru îl cheamă Marius Dobre! Cu formația pregătită de el, școala noastră a prezentat și anul acesta un spectacol care a adăugat un moment de folclor plin de antren și de măiestrie coregrafică. Felicitări, Bianca Păduraru, Francesca Bucur, Miruna Coman, Alex Ciulcov, Ionuț Dumitru, Radu Bodur!

Muzica reprezintă o altă pasiune a elevilor și chiar a dascălilor noștri – școala are patru profesoare de muzică și colaborează cu alți, cel puțin, trei muzicieni, cu studiouri muzicale, precum și cu programele muzicale oferite prin amabilitatea Fundației Calea Victoriei. Corul Sfânta Elisabeta, precum și grupul vocal Arc-en-Ciel, au susținut concerte la Biserica Popa Nan, dar au avut și excepționala oportunitate de a colinda la Patriarhia Română. Nu trebuie să trecem cu vederea participarea copiilor la corul mixt, condus de prof. Grațiela Nichita, în cadrul Clubului Înțelepților, parte a parteneriatului Punte între generații.

Dirijat de profesoarele Grațiela Nichita și Cristina Diana Mariș, acompaniat de Andreea Ana-Maria Șerbănescu, cea care a și compus peste zece lucrări originale pentru ansamblul vocal al școlii, acesta și-a înnoit permanent componența, crescând nu doar numeric, ci și calitativ.

Felicitările noastre merg, de asemenea, către  instrumentiștii care au participat atât la audițiile de pian și vioară, cât și la Concursul Național Pro Piano, unde au obținut premii valoroase :    Victor Nedelescu, clasa I – Diploma de Excelență și Premiul Special pentru Interpretare, Maria Pughin, clasa I – Diploma de Excelență, Sofia Cherecheș, Clasa Pregătitoare – Diploma de Excelență, Radu Popescu, Clasa Pregătitoare – Diploma de Excelență, Matei Timaru, Clasa Pregătitoare – Diploma de Excelență și Premiul Special pentru Muzicalitate, David Iordăchescu, clasa I – Diploma de Merit, Raluca Luzi, clasa a IV-a – Diploma de Excelență.

Un farmec în plus dau însă vieții de școlar  activitățile  care implică descoperirea unor prieteni noi, participarea la proiecte ce ne duc dincolo de zidurile școlii. Așa a fost programul care ne-a apropiat de organizația Free Miorița. În cadrul acestuia, elevii noștri    s-au implicat în strângerea de fonduri care să sprijine iluminarea satului Holbav de lângă Brașov, unde trăiesc 40 de copii. Elevii din clasa a VIII-a Domnița Maria le-au trimis colegilor lor de generație scrisori emoționante, care să îi întărească și să le dea încredere că nu sunt singuri. Apreciem gestul lor în mod deosebit, ca și implicarea tuturor elevilor școlii pentru a trimite familiilor cu mulți copii din satul Holbav un dar personalizat și de suflet!

Din aceeași categorie a întâlnirilor cu rol formator fac parte tradiționalele, de acum, vizite în școală ale unor scriitori contemporani. Anul acesta ne-a răsfățat cu excepționale momente în care elevii i-au cunoscut pe scriitorul Alex Ștefănescu, însoțit de jurnalista și omul de televiziune Nicoleta Savin, care s-au adresat, mai ales, elevilor clasei a VIII-a.           Spre ei a mers volumul Mesaj către tineri. Redescoperiți literatura !, semnat de Alex Ștefănescu. Clasele celor mai mici s-au bucurat de Harababura, cartea domnului Cristian Bădiliță, ilustrată de dna Malvine Mocenco și i-au avut invitați pe Ioan Mihai Cochinescu, secondat de ilustratoarea cărții sale, Micul Venețian, tânăra plină de farmec și talent Sidonia Călin, precum și pe cuceritoarea Ioana Nicolaie, creatoarea simpaticului Arik. Faptul că aceste cărți poartă mesaje de la cei care le-au scris, că au trecut la cititori chiar din mâinile autorilor lor, sperăm să dea o valoare și mai mare momentelor de lectură pe care copiii le vor petrece în compania acestor volume și că, de-a lungul anilor, ele își vor multiplica valoarea, cu parfumul acestor amintiri prețioase din copilărie.

Am lăsat la sfîrșit, tocmai pentru că are o valoare emblematică, proiectul Sfinții închisorilor în Grădina cu îngeri, prin care școala noastră a găzduit lucrările dnei Silvia Radu, artist plastic de o extraordinară forță și dăruire. În cadrul evenimentelor prilejuite de expoziție i-am avut oaspeți pe regizorul Nicolae Mărgineanu și pe actrița Mariana Ploae, corul Asociației Studenți pentru viață, precum și elevi din alte școli bucureștene, însoțiți de cadre didactice.

Putem, așadar spune, fără să fi epuizat nici pe departe evenimentele în care elevii școlii noastre au fost implicați, că am încheiat unul dintre cei mai frumoși și rodnici ani din istoria Şcolii Gimnaziale Anastasia Popescu, și a Grădinițelor Arc-en-Ciel,  acestea fiind mugurii din care a răsărit și a crescut apoi Școala noastră, căreia îi dorim viitorul limpede pe care orice părinte îl visează pentru copiii săi.

În final, doresc să mulțumesc partenerilor noștri deja tradiționali, Biserica Popa Nan, Primăria sectorului 2, Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Inspectoratul Sectorului 2, Comisia Națională pentru UNESCO, Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar, Școala Nr. 85, Asociația Miruna, precum și Doamnelor și Domnilor inspectori și metodiști care au susținut permanent activitatea școlii, și ne-au îndrumat de fiecare dată când a fost nevoie. Nu putem omite să mulțumim preoților parohi ai Bisericilor Bazilescu și Dămăroaia, care i-au primit cu brațele deschise pe elevii noștri din sectorul 1.

Îi mulțumim Bunului Dumnezeu pentru drumul parcurs și ne rugăm cu nădejde să aducă fiecăruia împlinirea visului.

 

                                                                                                                     Mona                                                                                                                            Șerbănescu

                                                                               Președinte – Director general

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: