Imagini de la lansarea volumului „Cioara” de George Topirceanu, cu ilustratiile Elenei Murariu


Cu prilejul comemorarii lui George Topirceanu, de la a carui trecere la cele vesnice au trecut deja (la 7 mai) 80 de ani, Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu” a fost gazda unui eveniment deosebit: lansarea volumului „Cioara”, ilustrat sugestiv de artist plastic Elena Murariu. Evenimentul s-a bucurat chiar de prezenta ilustratorului, dna Elena Murariu, dar si de cea a actorului Silviu Biris: astfel, umorul si virtuozitatea stilistica, marca George Topirceanu, s-au manifestat plenar, stralucit. De asemenea, si copiii Liceului au sustinut remarcabile momente lirice si muzicale (in interpretarea Corului Sf. Elisabeta). Manifestarea a fost primita cu mare bucurie, mai ales ca ideea si primele desene dupa celebra poezie a lui Topirceanu au asteptat, iata, 29 de ani (dupa marturisirea dnei Elena Murariu) pana cand acestea sa se materializeze.

In acelasi context, au fost premiati si componentii echipei de Mind Lab, cei care au obtinut Locul I la Olimpiada Nationala si care vor participa in curand la Olimpiada Internationala din Grecia.

Puteti viziona aici un scurt reportaj difuzat in cadrul emisiunii Universul Credintei de pe TVR.

Iar aici puteti vedea cateva interviuri cu personalitati implicate in acest eveniment, in cadrul emisiunii „Romania crestina” de pe Trinitas Tv

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: