Va asteptam la Arc-en-Ciel Estival – Gradinita si Scoala de Vara


GRADINITA SI SCOALA DE VARA ARC-EN-CIEL ESTIVAL, editia 2017

copii

Fiindcă vacanța se apropie cu pași repezi, iata ce va propunem pentru anul acesta la Arc-en-Ciel Estival, Gradinita si Scoala de Vara –  editia 2017:
Saptamana 26 – 30 iunie este o perioada de pregatire si de implementare a programelor propuse;
Arc-en-Ciel Estival, Gradinita si Scoala de Vara –  editia 2017 va invita la deschiderea oficiala luni, 3 iulie, printr-un spectacol plin de veselie, dedicat copiilor de toate varstele.
•    Si in acest an,  CURSUL DE ROBOTICA  va fi un punct de atracție, orele fiind sustinute astfel: Marti, in sediul Arc-en-Ciel  din sectorul 1 (Mitropolit Andrei Saguna, nr. 46 A zona Parc Bazilescu ) si miercuri, in sediul din sectorul 2,  (I.H.Radulescu, nr.18, zona Bucur-Obor)  intre orele 10.00 si 12.00;
•    A FOST ODATA CA NICIODATA … –  Dezvoltare personala prin povesti si    dramatizari/ CURS DE ARTA TEATRALA –  marti si joi, in sediul din sectorul 1 si  luni, miercuri, vineri, cursuri in sediul din sectorul 2, cursuri finalizate cu spectacole, în zilele de 27 si 28 iulie. va avea loc vineri, 1 iulie.
•    PRIETENII DANSULUI – cursuri sustinute in luna iulie;
•    KARATE – modul derulat in luna iulie;
1.    Saptamana 3 – 7.07 dedicata SANATATII. Cum respiram, cum mancam, corpul nostru, cum ne pastram sanatatea trupului si a sufletului;
Proiectul transdisciplinar – Stefan cel Mare si Sfant;
Proiectul ARTA PLASTICA si FLORILE;
IERABARUL – demararea proiectului;

 

2.    Saptamana 10 – 14.07 – este dedicata experimentelor de fizica, biologie si chimie si realizarii de materiale demonstrative-suport;

 

3.    Saptamana 17 – 21.07 – Graul, drumul painii: texte literare, activitati practice;

 

4.    Saptamana 24 – 28.07 – Plantele – Farmacia verde; Biologie – experimente;

 

5.    Saptamana 31.07 – 4.08 – Ape curgatoare, marile si oceanele lumii, memoria apei;

 

6.    Saptamana 7 – 11.08- Astronomie, Sistemul nostru solar;

 

7.    Saptamana 14 – 18.08 – Plus, Minus Poezie: literatura si matematica; Proiectul transdisciplinar Sfintii Brancoveni;

 

8.    Saptamana 21 – 25.08 – Arca lui Noe, povestiri biblice.

 

De-a lungul intregii vacante, copiii vor fi incurajati sa colectioneze plante, sa realizeze un ierbar, o colectie de roci, de scoici etc., sa realizeze fotografii, sa  tina un Jurnal de Vacanta. In ultima saptamana se vor face expozitii de astfel de colectii si vor fi premiate cele mai reusite fotografii, in cadrul concursului de fotografie Poz(n)e de vacanta; de asemenea va fi editata  Foaia de Vacanta Arc-en-Ciel Estival, cu o varianta online.
Arc-en-Ciel Estival – Gradinita si Scoala de Vara numara peste 20 de  editii si ii asteapta pe toti copiii dornici de o vacanta dinamica si creativa, care sa ii ajute sa creasca armonios.

Gradinita de Vara ofera programele scurt, mediu si lung, excelent fiecare pentru adaptarea celor mici la o noua etapa din viata – aceea de relationare cu un grup organizat de copii, cu un program si cu un mediu pregatit.
Prescolarii care au frecventat deja gradinita vor avea surpriza sa descopere activitatile estivale, printre care, la loc de cinste, se afla cluburile de tenis si de inot, alaturi de cele deja consacrate – orele de stiinte, de muzica si miscare, orele de povesti.

Scolarii mici se vor juca un pic si cu temele de vacanta, in timp ce elevii mai mari beneficiaza de doua saptamani in iunie – 3-14.07 si de doua saptamani in august, 14 -25.08, pentru pregatire la matematica si limba romana.
Pe tot parcursul verii toti copiii se vor reimprieteni cu lectura, cu scrierea creativa si cu matematica distractiva, iar la finalul fiecarei saptamani vor putea participa la excursii tematice, in Bucuresti sau in afara orasului.

Vom porni in aventura aceasta insotiti, pentru toate varstele, de limba engleza, de limba germana si de limba franceza, de dans si de sunetul pianului.

Mici si mari, cu totii ne vom bucura de o vacanta de neuitat.

Sediile de desfasurare sunt:
– pentru sectorul 1 – Str. Mitropolit Andrei Saguna, nr.46 A
– pentru sectorul 2 – Str. Ion Heliade Radulescu,  nr.18
In functie de anvergura activitatilor, acestea se vor putea desfasura si in celelalte sedii ale Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu”.

Inscrierile se primesc zilnic, intre orele 8.30 si 17.30, la telefon 0767061169, 0721378760, 0737518370 – pentru sectorul 1 si 021 252 23 87, 021 252 46 65, 0722805777 – pentru sectorul 2.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: