Va asteptam la Arc-en-Ciel Estival – Gradinita si Scoala de Vara


„ARC-EN-CIEL ESTIVAL”  – Gradinita si Scoala de Vara , Editia 2017

copii

Fiindca vacanta se apropie cu pasi reoezi, iata ce va propunem pentru anul acesta la „Arc-en-Ciel Estival” –  Gradinita si Scoala de Vara, Editia 2017:
Saptamana 26 – 30 iunie este o perioada de pregatire si de implementare a programelor propuse;
„Arc-en-Ciel Estival” –  Gradinita si Scoala de Vara, Editia 2017 va invita la deschiderea oficiala luni, 3 iulie, de la ora 09.00. Prietenii nostri, Mickey si Minnie, va asteapta la un spectacol plin de veselie, dedicat copiilor de toate varstele!
Iata structura celor 8 saptamani estivale:
1.    Saptamana 3 – 7.07 este dedicata SANATATII: cum respiram, cum mancam; corpul nostru – cum ne pastram sanatatea trupului si a sufletului. Iata proiectele propuse pentru aceasta saptamana:
„Stefan cel Mare si Sfant” – proiect transdiscipinar
„Arta plastica si florile”
„Ierbarul” – proiect derulat pe tot parcursul verii

Vineri  – excursie la Muzeul Satului

2.    Saptamana 10 – 14.07 –  dedicata experimentelor de fizica, biologie si chimie si realizarii de materiale demonstrative-suport;

Vineri  – excursie la Oraselul Cunoasterii

3.    Saptamana 17 – 21.07 – Graul, drumul painii: texte literare, activitati practice;

Vineri – excursie la Piscu

4.    Saptamana 24 – 28.07 – Plantele – Farmacia verde; Biologie – experimente;

Vineri – excursie la Gradina Botanica

5.    Saptamana 31.07 – 4.08 – Ape curgatoare, marile si oceanele lumii, memoria apei;

Vineri – excursie la Piscu

6.    Saptamana 7 – 11.08- Astronomie – sistemul nostru solar;

Vineri – excursie la Observatorul Astronomic

7.    Saptamana 14 – 18.08 – Plus, Minus Poezie: literatura si matematica; Proiectul transdisciplinar „Sfintii Brancoveni”;

Vineri – excursie la Mogosoaia

8.    Saptamana 21 – 25.08 – „Arca lui Noe” – povestiri biblice.

Vineri – excursie in Herastrau

Printre activitatile optionale se numara si unele dintre atelieree si cluburile consacrate:

•   CURSUL DE ROBOTICA  va fi si in acest an un punct de atracție, orele fiind sustinute astfel: marti –  in sediul Arc-en-Ciel  din sectorul 1 (str. Mitropolit Andrei Saguna, nr. 46 A, zona Parc Bazilescu ) si miercuri – in sediul din sectorul 2,  (str. I.H.Radulescu nr.18, zona Bucur-Obor).,  intre orele 10.00 si 12.00
•    A FOST ODATA CA NICIODATA … –  Dezvoltare personala prin povesti si  dramatizari/ CURS DE ARTA TEATRALA –  marti si joi, in sediul din sectorul 1 si  luni, miercuri, vineri,  in sediul din sectorul 2. Cursuri sunt finalizate cu spectacole, în zilele de 27 si 28 iulie.
•    PRIETENII DANSULUI – cursuri sustinute in luna iulie
•    KARATE – modul derulat in luna iulie

De-a lungul intregii vacante, copiii vor fi incurajati sa colectioneze plante, sa realizeze un ierbar, o colectie de roci, de scoici etc., sa realizeze fotografii, sa  tina un Jurnal de Vacanta. In ultima saptamana se vor face expozitii de astfel de colectii si vor fi premiate cele mai reusite fotografii, in cadrul concursului de fotografie Poz(n)e de vacanta; de asemenea, va fi editata  Foaia de Vacanta „Arc-en-Ciel Estival”, cu o varianta online.
„Arc-en-Ciel Estival” – Gradinita si Scoala de Vara numara peste 20 de  editii si ii asteapta pe toti copiii dornici de o vacanta dinamica si creativa, care sa ii ajute sa creasca armonios.

Gradinita de Vara ofera programele scurt, mediu si lung, excelent fiecare pentru adaptarea celor mici la o noua etapa din viata – aceea de relationare cu un grup organizat de copii, cu un program si cu un mediu pregatite cu grija.
Prescolarii care au frecventat deja gradinita vor avea surpriza sa descopere activitatile estivale, printre care, la loc de cinste, se afla cluburile de tenis si de inot, alaturi de cele deja consacrate – orele de stiinte, de muzica si miscare, orele de povesti.

Scolarii mici se vor juca un pic si cu temele de vacanta, in timp ce elevii mai mari beneficiaza de doua saptamani in iulie (3-14 iulie) si de doua saptamani in august (14 -25 august), pentru pregatire la matematica si limba romana.
Pe tot parcursul verii, toti copiii se vor reimprieteni cu lectura, cu scrierea creativa si cu matematica distractiva, iar la finalul fiecarei saptamani vor putea participa la excursii tematice, in Bucuresti sau in afara orasului.

Vom porni in aventura aceasta insotiti de limba engleza, de limba germana si de limba franceza, de dans si de sunetul pianului.

Mici si mari, cu totii ne vom bucura de o vacanta de neuitat!

Activitatile se vor desfasura in urmatoarele sedii:
– pentru sectorul 2 – prescolarii sunt asteptati in str. Ion Heliade Radulescu 18, iar scolarii – in sediul din str. Zborului nr. 7-9
– pentru sectorul 1 –  str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A
Inscrierile se primesc zilnic, intre orele 8.30 si 17.30, la telefon 021 252 23 87, 0737 518 368 si 0722 805 777 pentru sectorul 2 si 0725 979 934, 0721 378 760 pentru sectorul 1.

Va asteptam cu drag!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: