Scoala Anastasia Popescu si Gradinitele Arc-en-Ciel

Gradintele “Arc-en-Ciel”, acreditate de M.E.C.I. si asociate UNESCO reprezinta o alternativa educationala sui-generis, oferind continuitate prin Scoala “Anastasia Popescu “. De-a lungul celor peste 15 ani de functionare, Gradinitele “Arc-en-Ciel” au promovat cele mai moderne solutii pedagogice de invatare a limbilor straine aplicate cu succes in comunitatea europeana si adaptate la societatea romaneasca.

Va invitam sa ne vizitati pe site-ul: http://www.arc-en-ciel.ro/

De ce un sistem educational compact Gradinita-Scoala?

Pentru ca in Gradinitele “Arc-en-Ciel” cei mici se familiarizeaza cu un program interactiv: gandirea, imaginatia, talentul le sunt stimulate, sustinute, indrumate, astfel incat la varsta scolaritatii ei fac trecerea de la gradinita la clasa I cu efort minim, iar startul scolar este exceptional, elevul fiind integrat unei clase “de nivel”, omogena din punct de vedere al bazei de cunostinte si abilitati dobandite anterior, in gradinita.

De ce Scoala „Anastasia Popescu”?

Pentru ca aici se dezvolta programe care ofera copilului o evolutie individualizata, pastrand totodata contactul cu invatamantul romanesc contemporan si pregatindu-i pe elevi sa faca fata schimbarilor rapide din societate, fara a renunta la valorile morale si spirituale.

Adesea, nevoia de a tine pasul cu lumea moderna este confundata cu ignorarea definitiva a unor deprinderi de baza – apropierea de cartea scrisa sau familiarizarea timpurie cu atmosfera muzicii clasice, cu alte cuvinte aprecierea naturala a tot ceea ce tine de cultura, in deifinitia ei reala.

Si pentru ca programa extinsa specifica scolii noastre presupune abordarea unei arii largi de discipline, fiecare dintre acestea este predata de un profesor de specialitate, capabil sa ofere elevilor un intreg bagaj cultural adaugat simplelor notiuni din programa.

Va invitam sa ne vizitati pe site-ul: http://www.arc-en-ciel.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: