Gradinita si Scoala de Vara „Arc-en-Ciel Estival”

„Arc-en-Ciel Estival 2015 – Scoala si Gradinita de Vara”   va asteapta!scvara

Calitatea mediului educational – garantia educatiei de calitate!

Dragi copii si dragi parinti,

Arc-en-Ciel Estival 2015  – Scoala si Gradinita de Vara,  cu sedii in sectorul 1 – str. Mitropolit Andrei Saguna nr.46 A  si in sectorul 2 –  str. Ion Heliade Radulescu nr.18, ii asteapta pe prescolarii si pe scolarii care isi doresc  zile de vacanta active si amuzante cu ateliere si cluburi desfasurate in aer liber, excursii in Bucuresti si in tara, concursuri si carnavaluri pline de surprize! Puteti opta pentru anumite cluburi si ateliere, sau pentru un program educational compact.

Ca si in anii anteriori,  parintii pot sa participe alaturi de copii la toate activitatile.

Programul compact, precum si Cluburile si Atelierele sunt organizate in doua module a cate 4 saptamani:

Modulul I:  29.06 – 24.07  (4 saptamani)

Modulul II: 27.07 – 21.08  (4 saptamani)

Fiecare modul se va incheia cu un concurs, spectacol sau expozitie, valorizand toate activitatile, iar revista “Arc-en-Ciel Estival” va cuprinde cele mai inspirate articole de la Clubul de Jurnalism; fotografiile din vacanta vor putea participa la editia a IV-a a concursului Poz(n)e de Vacanta, care se va desfasura in a doua saptamana a lunii octombrie.

Copiii pot alege una sau mai multe activitati din cele propuse de noi, in Programul Educational Optional (PEO):

  • Clubul micului Globe-Trotter – cu sectiuni pentru engleza, franceza si germana, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, in cadrul caruia copiii pot sa se imprieteneasca cu limbile straine, cu elemente de cultura si civilizatie specifice, sau sa se perfectioneze in vederea sustinerii unor teste de limba si comunicare. Orele sunt conduse de profesori de specialitate cu rezultate notabile in pregatirea elevilor lor;
  • Ore de Tenis si Inot (sectorul 2) – pentru incepatori si avansati;
  • Atelierul de Teatru si Atelierul de povesti sustinute de actori si pedagogi, desfasurate in limba romana si in limbi straine;
  • Atelierul de Arte Plastice si tehnologii: desen, pictura (inclusiv icoane), modelaj – ceramica, origami, quilling etc;
  • Clubul Pro Humanitas– literatura, istorie, religie;
  • Clubul Stie Tot– in care stiintele naturii, fizica si chimia isi vor dezvalui tainele;
  • Clubul de Jurnalism– incluzand cursuri de scriere creativa, de fotografie si Proiectul pentru protectia animalelor « Prietenii de langa noi »: animale in povesti si alte artele vizuale;
  • Atelier de arta culinara si alimentatie sanatoasa
  • Academia Parintilor (Pre)Ocupati –  care isi continua activitatea si in Scoala de Vara;
  • Ore pentru pregatirea temelor de vacanta, adresate copiilor din clasele primare si cursuri de matematica si de limba romana, pentru elevii claselor gimnaziale.

Pentru copiii mici si mari am prevazut si un Program Educational Compact (PEC)

Programul Educational Compact se desfasoara in mai multe variante orare, iar plata se poate face, spre deosebire de cea din timpul anului scolar, in functie de numarul de zile in care copilul frecventeaza Arc-en-Ciel Estival 2015  – Scoala si Gradinita de Vara.

Programul educational compact cuprinde: ore de limba romana/dezvoltarea vorbirii, limbi straine – franceza, engleza, germana, religie, educatie plastica, educatie muzicala, educatie fizica, educatie ecologica, abilitati practice/educatie tehnologica, ora povestilor, activitati matematice – matematicianul istet, dar si ore dedicate disciplinelor scolare si atat de indragitelor teme de vacanta!

Continuturile sunt abordate permanent prin joc si metode inovative, ceea ce faciliteaza aprofundarea cunostintelor, permite integrarea in grup si il ajuta pe copil sa devina autonom, creativ si comunicativ.

In fiecare zi de vineri, pe parcursul celor 8 saptamani, este organizata cate o excursie tematica.

Inscrierile se pot face zilnic, in intervalul orar 09.00 – 17.00, pe adresa de mail fundatia@sfmaria.ro sau la urmatoarele numere de telefon:

  • Pentru sectorul 1 – str. Mitropolit Andrei Saguna nr.46 A, la telefon 0725 979 934 sau 0725 525 593
  • Pentru sectorul 2 –  str. Ion Heliade Radulescu nr. 18, la tel. 021 252 23 87, 0723 224 247 sau 0722 805 777

 

 

2 răspunsuri to “Gradinita si Scoala de Vara „Arc-en-Ciel Estival””

  1. Mona Șerbănescu Says:

    CELE MAI FRMOASE VACANȚE!


Lasă un comentariu